Chleb na zakwasie z cynamonem, miodem i orzechami pekan, pieczony w żeliwnym garnku. Korzenne nuty, słodycz miodu i chrupiące orzechy pekan tworzą niezapomniany smak – idealny na święta i nie tylko Jak upiec chleb z cynamonem, miodem, rodzynkami i orzechami pekan? Korzenna nuta cynamonu, słodycz miodu, rodzynki i chrupiące orzechy pekan tworzą chleb, który idealnie wpisuje się w klimat świątecznych wypieków. Naturalny zakwas i powolna fermentacja sprawiają, że chleb zyskuje wyjątkowy smak, a jego miękka, aro...
Właściwości miodu zależą od tego jakiego on jest pochodzenia. Pszczeli jest bakteriobójczy i antyseptyczne. Mimo tego ożywia mózg i korzystnie wpływa na pracę układu krwionośnego.
Czytaj dalej...Dieta, przeznaczona do 5 posiłków dziennie. Niewiele zasad, poza dokładnym liczeniem kalorii.
Czytaj dalej...