Papryka faszerowana kaszą jaglaną i pieczarkami

Papryka faszerowana kaszą jaglaną i pieczarkami

Papryka faszerowana kaszą jaglaną i pieczarkami

Przepis na : obiad

Papryka faszerowana należy do moich obiadowych faworytów. Tym razem przygotowałam dla Was p rzepyszną, aromatyczną  wersję bez mięsa. do przygotowania 1 porcji potrzebujemy: - kaszę jaglaną (ja użyłam w woreczku, wykorzystałam 1/3) - kilka pieczarek - świeże zioła - koncentrat pomidorowy - 1 czerwoną paprykę - opcjonalnie ser do posypania Paprykę przekroić na dwie połówki. Oczyścić, opłukać i osuszyć. Kaszę jaglaną ugotować na sypko. Pieczarki wyszorować i pokroić w cienkie plasterki. Podsmażyć na pateln... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Szybko Tanio Smacznie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.