Łosoś nie jest już przysmakiem dostępnym wyłącznie dla osób o zasobnym portfelu. Rosnące zapotrzebowanie na tę rybę spowodowało nie tylko większą konkurencję miedzy dostawcami oraz obniżkę cen, ale uruchomiło fantazję szefów kuchni i domowych mistrzów gotowania do poszukiwań innych sposobów serwowania łososia, choćby w postaci musu, który dzisiaj weźmiemy na warsztat. Przysięgam, można zadurzyć się w jego wspaniałym, lekko cytrynowym smaku i puszystej, kremowej konsystencji. Mus z łososia jest dość kalory...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...