Bruschetta po polsku z grzybkami na francuskiej bagietce

Bruschetta po polsku z grzybkami na francuskiej bagietce

Bruschetta po polsku z grzybkami na francuskiej bagietce

Przepyszna propozycja na dzisiejszy wieczór dla kibiców. Szybka i smaczna bruschetta z pomidorami po polsku, bo z dodatkiem polskich marynowanych w oleju grzybków na francuskiej bagietce. Lekka, szybka w przygotowaniu i idealna do piwka lub innego trunku. Palce lizać. SKŁADNIKI: 1 duża bagietka 2 duże pomidory mięsne (lub 4-6 mniejszych z gatunku jak najmniej wodnistych) 2 łyżki marynowanych małych grzybków z oleju (nie z octu) np. podpieńki 1 ząbek czosnku 2-3 łyżki oliwy sól i pieprz do smaku ok. 10 listków ś... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Sztuka gotowania w/g Samiry

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.