Bezglutenowe Ciasto z śliwkami i jeżynami - bez cukru

Bezglutenowe Ciasto z śliwkami i jeżynami  - bez cukru

Bezglutenowe Ciasto z śliwkami i jeżynami - bez cukru

Składniki na tortownice 26 cm: - 1/2 szklanki płatków owsianych bezglutenowch - zmielić - 1/2 szklanki mąki jaglanej - 1/2 szklanki wiórków kokosowych - zmielić - 1/2 szklanki ryżu naturalnego - zmielić - 5 jajek - 2 banany - 1 łyżka masła - 2 łyżki kakao - 1/2 szklanki rodzynek - sliwki i jeżyny Przygotowanie: Jajka ubijamy. Dodajemy kawałki banana i miksujemy na gladki krem. Dodajemy roztopione i ostudzone masło oraz pozostałe składniki oprocz owoców  i ponownie chwilę miksujemy. Ciasto wykładamy na t... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Szkrab Je Sam

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję