Bezglutenowe Ciasto z śliwkami i jeżynami - bez cukru
Bezglutenowe Ciasto z śliwkami i jeżynami - bez cukru
Składniki na tortownice 26 cm: - 1/2 szklanki płatków owsianych bezglutenowch - zmielić - 1/2 szklanki mąki jaglanej - 1/2 szklanki wiórków kokosowych - zmielić - 1/2 szklanki ryżu naturalnego - zmielić - 5 jajek - 2 banany - 1 łyżka masła - 2 łyżki kakao - 1/2 szklanki rodzynek - sliwki i jeżyny Przygotowanie: Jajka ubijamy. Dodajemy kawałki banana i miksujemy na gladki krem. Dodajemy roztopione i ostudzone masło oraz pozostałe składniki oprocz owoców i ponownie chwilę miksujemy. Ciasto wykładamy na t... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Szkrab Je Sam
Autor
SzkrabJeSam
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
banan, ciasto, ryż, płatki owsiane, ciasto z kremem, ciasta z kremami, ciasto z bananami, ciasto z bananem, ciasto kokosowe
Inne przepisy z Szkrab Je Sam
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję