Udka bez kości w szynce szwarcwaldzkiej faszerowane pieczarkami

Udka bez kości w szynce szwarcwaldzkiej faszerowane pieczarkami

Udka bez kości w szynce szwarcwaldzkiej faszerowane pieczarkami

Przepis na : obiad

Udka bez kości to alternatywa dla fileta z kurczaka, moim zdaniem smaczniejsza.  6 udek bez kości  400g pieczarek  1 cebula  6 plastrów szynki szwarcwaldzkiej  100g sera mozzarella  2 łyżeczki musztardy sól, pieprz, papryka słodka, czosnek granulowany olej 1. Udka z kurczaka nacieramy solą i przyprawami, musztardą i 1 łyżką oleju.  2. Pieczarki i cebulę kroimy w kostkę, podsmażamy na rozgrzanym oleju do odparowania wody z pieczarek. Doprawiamy solą i pieprzem. Studzimy, miesz... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Szefowa kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.