Spaghetti z mieloną wołowiną, czerwonym winem i świeżą rukolą

Spaghetti z mieloną wołowiną, czerwonym winem i świeżą rukolą

Spaghetti z mieloną wołowiną, czerwonym winem i świeżą rukolą

Przepis na : obiad

Sos do makaronu spaghetti w nieco innym wydaniu, bo z wołowiną, czerwonym winem i dużą ilością aromatycznych, suszonych ziół i czosnku. Zdrowia i niepowtarzalnego smaku doda świeża rukola zmieszana z makaronem i sosem. 400g makaronu spaghetti 400g mielonej wołowiny 1 szklanka czerwonego, wytrawnego wina 1 duża cebula 6 ząbków czosnku 750ml passaty pomidorowej  2 łyżeczki suszonej bazylii 3 łyżeczku suszonego oregano sól, pieprz oliwa z oliwek  starty ser cheddar do posypania świeża bazylia do dekoracji... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Szefowa kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.