Staram się urozmaicać pastę jajeczną tak by za każdym razem była inna. Dzisiejsza propozycja to pasta jajeczna z papryką i serem cheddar. 8 jajek 1 czerwona papryka 3 łyżki posiekanego szczypiorku 100g startego sera cheddar 3 łyżki majonezu sól, pieprz 1. Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy, ścieramy na dużych oczkach tarki. Paprykę siekamy. 2. Wszystkie składniki mieszamy ze sobą. Podajemy z pieczywem. jajka, pasta jajeczna, jajko, cheddar, pasta do chleba, piecz... czytaj dalej...
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Według dietetyków istnieje kilka pokarmów, które obecne w naszej diecie ograniczają przyrost tkanki tłuszczowej.
Czytaj dalej...Najlepiej czuję się w kuchni. ;) Gotuję z prostych, powszechnie dostępnych produktów.