Grillowany filet z indyka pod pieczarkową kołderką

Grillowany filet z indyka pod pieczarkową kołderką

Grillowany filet z indyka pod pieczarkową kołderką

Przepis na : obiad

Dietetycy twierdzą, że mięso indyka jest zdrowsze niż mięso kurczaka. Wierząc im, zaczęłam częściej po nie sięgać. Bardzo lubię grillowane ze względu na smak i szybkość przygotowania. By nie było nudno dodałam pieczarki.  500g fileta z indyka 500g pieczarek 100 ml śmietany 1 cebula 1 pęczek natki pietruszki 2 ząbki czosnku sól, pieprz, papryka słodka  olej 1. Pieczarki kroimy na kawałki, cebulę i czosnek w kostkę, natkę pietruszki siekamy. Na rozgrzanym oleju podsmażamy warzywa, dusimy aż odparuje... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Szefowa kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.