Filety faszerowane serem, szynką i pieczarkami

Filety faszerowane serem, szynką i pieczarkami

Filety faszerowane serem, szynką i pieczarkami

Przepis na : obiad

Proste i wdzięczne danie z piekarnika. Możemy przygotować wszystko dzień wcześniej a kolejnego dnia po pracy tylko wstawić danie do piekarnika:).  2 filety z kurczaka 100g szynki  100g tartej mozzarelli 4-5 pieczarek  3 ząbki czosnku 1 cebula sól, pieprz, papryka słodka olej  1. Przygotowujemy farsz: szynkę, cebulę i pieczarki kroimy w kostkę. Czosnek drobno siekamy. Na rozgrzanym oleju podsmażamy cebulę, czosnek i pieczarki do odparowania wody. Przyprawiamy solą i pieprzem, studzimy. Mies... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Szefowa kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.