Filet pieczony z ajwarem i makaron z cukinią i serem

Filet pieczony z ajwarem i makaron z cukinią i serem

Filet pieczony z ajwarem i makaron z cukinią i serem

Przepis na : obiad

Ajwar to pasta paprykowa z dodatkiem innych warzyw, dostępna w każdym dyskoncie i markecie. Dzięki niej polędwiczki drobiowe zyskały oryginalny smak i nabrały charakteru. Można usmażyć je na patelni zwykłej lub grillowej.  Filety: 2 filety z kurczaka 4 łyżki pasty ajwar sól, pieprz, papryka słodka, papryka ostra 2 łyżki oleju  Makaron: 200g makaronu, u mnie kokardki 500g cukinii  1 cebula 1/3 szklanki śmietanki 30% 100g startego sera cheddar sól, pieprz olej 1. Flety przekładamy do miski, mieszamy... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Szefowa kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.