Ciasto bananowo-czekoladowe - bez miksera, w 15 minut

Ciasto bananowo-czekoladowe - bez miksera, w 15 minut

Ciasto bananowo-czekoladowe - bez miksera, w 15 minut

Ciasto idealne - mocno czekoladowe, wilgotne a do jego zrobienia możemy wykorzystać banany, które zbyt mocno dojrzały i na które nie mamy już ochoty:). Do tego zrobimy je w 15 minut, bez użycia miksera! 3 bardzo dojrzałe banany 125g masła 100g gorzkiej czekolady 1/2 szklanki cukru  2 jajka 150g mąki  1 łyżeczka proszku do pieczenia + 50g mlecznej czekolady i wiórki kokosowe  1. Masło rozpuszczamy w garnku, zdejmujemy z ognia, dodajemy pokruszoną czekoladę. Mieszamy aż się rozpuści. Dodajemy cukier, r... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Szefowa kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.