Boloński garnek - danie jednogarnkowe
Boloński garnek - danie jednogarnkowe
Przepis na : obiad
Podravka to chorwacka firma, na polskim rynku jest obecna od lat. Nie wiedziałam jednak o ich ofercie śródziemnomorskiej, którą obecnie mam przyjemność testować:). Produkty zachwycają, są naturalne, bez chemii, cukru i sztucznych dodatków. Przecier pomidorowy użyty do tego dania nadał mu niezwykłej smakowitości. Właściwie to nie potrzebowałam już nic więcej - żadnego koncentratu, żadnego dosładzania, jedynie odrobinę przypraw:). Kotleciki: 500g mięsa mielonego 1 cebula 2 łyżki bułki tartej 2 łyżeczki zi... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Szefowa kuchni
Autor
szefowakuchni
Najlepiej czuję się w kuchni. ;) Gotuję z prostych, powszechnie dostępnych produktów.
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
makarony, makaron, zupa pomidorowa, mielone, tarta, mięso, bułki, mięso mielone, dania obiadowe, dania bez mięsa, dania z makaronem
Inne przepisy z Szefowa kuchni
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję