Babeczki z kremem czekoladowym i bitą śmietaną

Babeczki z kremem czekoladowym i bitą śmietaną

Babeczki z kremem czekoladowym i bitą śmietaną

Zapraszam na łatwe i szybkie w przygotowaniu babeczki. Dodatek kremu i bitej śmietany czyni je wyjątkowymi:).  Babeczki: 2 szklanki mąki 1/3 szklanki cukru pudru  2 łyżeczki kakao 2 łyżeczki proszku do pieczenia 1 jajko  1 szklanka mleka 1/2 szklanki oleju Krem: 200g mascarpone  150g mlecznej czekolady Bita śmietana: 300ml śmietanki 30% 2 łyżki cukru pudru posypki do dekoracji 1. Mąkę, cukier puder, kakao i proszek do pieczenia mieszamy. W drugiej misce dokładnie łączymy ze sobą jajko, m... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Szefowa kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.