Mule w sosie cydrowo-cytrynowym z masłem ziołowym i pikantną konfiturą
Mule w sosie cydrowo-cytrynowym z masłem ziołowym i pikantną konfiturą
Mule! Co kraj to obyczaj i różne sposoby ich podawania. Pyszna potrawa, białko w czystej postaci, uważane za afrodyzjak :).Jedno opakowanie muli, 15 minut pracy i możemy się delektować światową kuchnią we własnym domu. Trzy najbardziej popularne sosy do muli to winny, pomidorowy i serowy. Uczestnicząc w warsztatach kulinarnych prowadzonych przez wietnamskich szefów kuchni w Hanoi gotowałam mule z azjatyckimi ziołami i winem śliwkowym. Polska "jabłkiem stoi", wiec moja wersja sosu to niezwykle ciekaw... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu SzczyptaSmaQ
Autor
SzczyptaSmaQ
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mule, sosy, konfitura, pietruszka, czosnek, papryka, mielone, cytryna, sos ziołowy, sok, ciekawe przepisy, cydr, duszone, zupa pomidorowa, bagietka, do pracy, chleb, pieczywo, jabłka, cebula, przekąska, owoce morza, kolacja, przekąski, masło czosnek, sos pomidorowy, sos serowy, czosnek w ziołach, jak zrobić wodę z cytryna, sos do mielonego
Inne przepisy z SzczyptaSmaQ
Dodaj komentarz