Zapiekane cannelloni z cukinii, mięsa mielonego w sosie pieczarkowym
Zapiekane cannelloni z cukinii, mięsa mielonego w sosie pieczarkowym
Przepis na : obiad
Cannelloni z cukinii w roli charakterystycznego makaronu. Mięsne kuleczki zawinięte w plastry cukinii zapieczone z kaszą to bardzo fajne podanie mięsa mielonego w oryginalny sposób. Całość połączona sosem pieczarkowym, która smakuje wybornie i stanowi doskonały pomysł na rodzinny obiad. Składniki: 200g kaszy jęczmiennej 2 duże cukinie 1 cebula 1 ząbek czosnku 400g mięsa mielonego z szynki 200g mięsa mielonego z kurczaka 1 jajko 3 łyżki posiekanej natki z pietruszki 2 łyżki bułki tartej olej masło do wysmarowa... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Szalona Kuchnia Eweliny
Autor
Szalona Kuchnia Eweliny
Lubię gotować, eksperymentować w kuchni i wymyślać nowe przepisy :) Gotowanie sprawia mi bardzo dużą radość i satysfakcję a jedzenie przyrządzonych dań ogromną przyjemność :)))
Przygotowanie i podanie klasycznych potraw w zupełnie nowych, autorskich odsłonach to dla mnie nie tylko wspaniała zabawa ale także możliwość odkrywania nowego oblicza kulinarnego świata.
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
sosy, mielone, cukinia, tarta, kasza, mięso, mięso mielone, sos pieczarkowy, pulpeciki, bułki, pieczarki, kurczak, obiad, cannelloni, makarony, szynka, makaron, dania z kurczakiem, dania mięsne, dania z makaronem, kurczak z makaronem, kurczak z pieczarkami, makaron z szynką, pieczarki do obiadu, makaron z pieczarkami
Inne przepisy z Szalona Kuchnia Eweliny
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję