Wigilijny rybny kapuśniak

Wigilijny rybny kapuśniak

Wigilijny rybny kapuśniak

Niezwykle aromatyczna, dobrze przyprawiona polska zupa z kiszonej kapusty, warzyw, pachnących leśnych grzybów, przygotowana  na wywarze z karpia to idealna propozycja tradycyjnej wigilijnej zupy w nowatorskiej odsłonie. Wigilijny rybny kapuśniak z pewnością zaskoczy naszych gości i bez wątpienia będzie hitem świątecznej kolacji. Składniki: 2kg karpia 250g kiszonej kapusty 10g suszonych grzybów np. borowików 3 marchewki 2 pietruszki 60g selera 10cm por 2 ząbki czosnku sok i skórka z 1/2 cytryny 5 liści ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Szalona Kuchnia Eweliny

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

15 przepisów na karpia

15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Czytaj dalej...

Sałatki na Święta Bożego Narodzenia - najlepsze przepisy!

Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.

Czytaj dalej...

Najlepsze przepisy na Święta

Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?

Czytaj dalej...

Autor

Szalona Kuchnia Eweliny Szalona Kuchnia Eweliny

Lubię gotować, eksperymentować w kuchni i wymyślać nowe przepisy :) Gotowanie sprawia mi bardzo dużą radość i satysfakcję a jedzenie przyrządzonych dań ogromną przyjemność :)))
Przygotowanie i podanie klasycznych potraw w zupełnie nowych, autorskich odsłonach to dla mnie nie tylko wspaniała zabawa ale także możliwość odkrywania nowego oblicza kulinarnego świata.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

grzyby, ryby, kapusta kiszona, kapustą, ryba, zupa, kapusniak, świąteczne przepisy, kolacja, boże narodzenie, zupa krem, zupa grzybowa, zupa rybna, zupa z selera, smażony karp, krem z pora

Inne przepisy z Szalona Kuchnia Eweliny

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.