Łososiowy tort kanapkowy z chrupiącą rzodkiewką i szpinakową nutą

Łososiowy tort kanapkowy z chrupiącą rzodkiewką i szpinakową nutą

Łososiowy tort kanapkowy z chrupiącą rzodkiewką i szpinakową nutą

Przepis na : śniadanie

Świetny pomysł na pożywne śniadanie na bazie pełnoziarnistego chleba, aromatycznego łososia, pachnącego koperkiem kremowego twarożku, delikatnie pikantnej i przyjemnie chrupiącej rzodkiewki, orzeźwiającego ogórka oraz nuty świeżego szpinaku z pewnością zaskoczy domowników i stanie się królem śniadaniowego stołu. Składniki: 24 kromki chleba tostowego pełnoziarnistego 300g wędzonego na zimno łososia Mowi (2 opakowania po 6 plastrów) Krem rzodkiewkowy: 150g rzodkiewek 1 czerwona cebula 250g twarożku śmietankowe... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Szalona Kuchnia Eweliny

Autor

Szalona Kuchnia Eweliny Szalona Kuchnia Eweliny

Lubię gotować, eksperymentować w kuchni i wymyślać nowe przepisy :) Gotowanie sprawia mi bardzo dużą radość i satysfakcję a jedzenie przyrządzonych dań ogromną przyjemność :)))
Przygotowanie i podanie klasycznych potraw w zupełnie nowych, autorskich odsłonach to dla mnie nie tylko wspaniała zabawa ale także możliwość odkrywania nowego oblicza kulinarnego świata.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

torty, chleb, tort, łosoś, ogórki, szpinak, śniadania, łosoś wędzony, ryba, ryby

Inne przepisy z Szalona Kuchnia Eweliny

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.