Grillowany lin pachnący koperkiem i tymiankiem

Grillowany lin pachnący koperkiem i tymiankiem

Grillowany lin pachnący koperkiem i tymiankiem

Przepis na : obiad

Delikatna ryba grillowana z dużą ilością świeżego koperku, wyrazistego, aromatycznego czosnku i pachnącego tymianku to świetna propozycja dla fanów rybki z rusztu. Grillowany lin to znakomity pomysł na lekkie danie obiadowe z dużą ilością wielonienasyconych kwasów tłuszczowych z rodziny omega 3. Składniki: 2 świeże wypatroszone liny 6 ząbków czosnku 1 pęczek koperku 1/2 pęczka tymianku 4 łyżki soku z cytryny 6 łyżek oleju przyprawa do ryb sól pieprz Wykonanie: 1. Marynata: Koperek i tymianek drobno posiekać,... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Szalona Kuchnia Eweliny

Autor

Szalona Kuchnia Eweliny Szalona Kuchnia Eweliny

Lubię gotować, eksperymentować w kuchni i wymyślać nowe przepisy :) Gotowanie sprawia mi bardzo dużą radość i satysfakcję a jedzenie przyrządzonych dań ogromną przyjemność :)))
Przygotowanie i podanie klasycznych potraw w zupełnie nowych, autorskich odsłonach to dla mnie nie tylko wspaniała zabawa ale także możliwość odkrywania nowego oblicza kulinarnego świata.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ryby, ryba, dania obiadowe, mięso, grill, obiad

Inne przepisy z Szalona Kuchnia Eweliny

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.