Pieczony filet z indyka

Pieczony filet z indyka

Pieczony filet z indyka

Wspaniały sposób na soczysty i aromatyczny filet z indyka. Mięso po upieczeniu jest pełne miękkie i delikatne a aromat wypełnia całą kuchnię. Składniki - 70 dag filetów z indyka - 2 łyżki soli Marynata-1 łyżka bulionu drobiowego - ½ łyżeczki mielonej słodkiej papryki - 1 łyżka musztardy -  3 rozgniecione ząbki czosnku - 1 łyżka sosu sojowego - 2 łyżki oliwy Wykonanie Filet nakłuć widelcem. Sól rozpuścić w 1 l wody i zalać mięso. Odstawić na 2 godziny. Wyjąć i osuszyć. Składniki maryna... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Świat Smaku

Autor

Świat SmakuŚwiat Smaku

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pieczenie, ciekawe przepisy, mielone, mięso, do pracy, sosy, sos sojowy, indyk, marynaty, słodkie, filet z kurczaka, czosnek, drobiowe, papryka, kurczak, mięsa pieczone, potrawy z kurczaka, sos do mielonego , kurczak pieczony, pieczeń z mielonego, pieczeń z mięsa mielonego, sosy do indyka, mięso mielone, filet z kurczaka w marynacie , kurczak w marynacie, sos do kurczaka, kurczak z czosnkiem, kurczak z papryką

Inne przepisy z Świat Smaku

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję