Trochę inny sposób podania brukselki. Na surowo. Jeżeli lubimy surówkę bardziej wilgotną, warto przygotować więcej dressingu. Kolejna próba oswojenia brukselki - udana. Inspiracją był przepis z tej strony.składniki ok 300 g brukselki 1 czerwona cebula1/2 szklanki drobno startego pecorino romanodressingsok z 1 cytryny1 łyżeczka miodu2 łyżeczki musztardy pełnoziarnistejsól i świeżo zmielony czarny pieprz3-4 łyżki oliwy z oliwekprzygotowanie Cebule obrać i pokroić w cienkie pl... czytaj dalej...
Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...