Polędwiczka z wolnowaru z octem balsamicznym
Polędwiczka z wolnowaru z octem balsamicznym
Coś na obiad. Kolejny przepis na proste i wyraziste w smaku mięso z wolnowaru. Tym razem polędwiczka wieprzowa. Mięso jest bardzo miękkie, kroi się z trudem. Jeżeli zależy nam na ładnym pokrojeniu, wyjmijmy upieczone mięso z sosu, sos przelejmy na patelnię. Kiedy mięso ostygnie, zdecydowanie łatwiej będzie pokroić je w plastry - pokrojone podgrzewamy w sosie. Podałam z kaszą bulgur. Na podstawie przepisu z tej strony Składniki ok 1 kg polędwiczek wieprzowych 1 szklanka bulionu z kurczaka... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Stare Gary
Autor
Stare Gary
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
sosy, mięso, polędwiczki, polędwiczka, polędwiczki wieprzowe, sos sojowy, miód, papryka, czosnek, warzywa, kasza, obiad, kurczak, warzywa z kurczakiem, wieprzowina, kurczak z warzywami, mięso na obiad, polędwiczki w sosie, polędwiczki wieprzowe w sosie, sos do kurczaka, kurczak w miodzie, kurczak z papryką , kurczak z czosnkiem, warzywa na patelnie, gotowany kurczak
Inne przepisy z Stare Gary
Dodaj komentarz