Polędwiczka z wolnowaru z octem balsamicznym

Polędwiczka z wolnowaru z octem balsamicznym

Polędwiczka z wolnowaru z octem balsamicznym

Coś na obiad. Kolejny przepis na proste i wyraziste w smaku mięso z wolnowaru. Tym razem polędwiczka wieprzowa. Mięso jest bardzo miękkie, kroi się z trudem. Jeżeli zależy nam na ładnym pokrojeniu, wyjmijmy upieczone mięso z sosu, sos przelejmy na patelnię. Kiedy mięso ostygnie, zdecydowanie łatwiej będzie  pokroić je w plastry - pokrojone podgrzewamy w sosie. Podałam z kaszą bulgur. Na podstawie przepisu z  tej  strony Składniki ok 1 kg  polędwiczek wieprzowych 1 szklanka bulionu z kurczaka... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Stare Gary

Autor

Stare GaryStare Gary

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

sosy, mięso, polędwiczki, polędwiczka, polędwiczki wieprzowe, sos sojowy, miód, papryka, czosnek, warzywa, kasza, obiad, kurczak, warzywa z kurczakiem, wieprzowina, kurczak z warzywami, mięso na obiad, polędwiczki w sosie, polędwiczki wieprzowe w sosie, sos do kurczaka, kurczak w miodzie, kurczak z papryką , kurczak z czosnkiem, warzywa na patelnie, gotowany kurczak

Inne przepisy z Stare Gary

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.