Pasztet z królika

Pasztet z królika

Pasztet z królika

Strasznie  lubię  pasztety!  Lubię pasztety gładkie, łatwe do rozsmarowania.  Od kiedy odkryłam, że nie trzeba mięsa mielić w maszynce a wystarczy je dobrze zmiksować w robocie, robienie pasztetów stało  się  przyjemnością. Eksperymentuję więc z  rożnymi  mięsami. Dzisiaj  pasztet na bazie królika. Smaczny, delikatny, wart zrobienia. Polecam! składniki  (2 foremki 10 x 23 cm) 500 g nogi królicze  - z kością 400 g boczku 220 g surowej wątróbki kurzej włoszc... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Stare Gary

Autor

Stare GaryStare Gary

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mięso, tarta, mielone, boczek, pasztet, bułki, królik, imbir, mięso mielone, por , seler, marchewka, bez pieczenia, pieczony boczek, mielone z warzywami, mięsa pieczone, pieczeń z mięsa mielonego

Inne przepisy z Stare Gary

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.