Świetny, ostry, mocno pomidorowy chłodnik. Znakomity na upały. Można dorzucić parę kostek lodu i wtedy będzie super zimna zupa na super upał. Polecam!składniki1400 g pomidorów1 cebula3 ząbki czosnku1 ostra czerwona paprykagarść bazyliigarść kolendry + trochę do podaniasólpieprzoliwa z oliwekprzygotowaniepapryczkę włożyć do piekarnika z włączoną funkcją grill. Opiekać tak długo aż skórka się przypiecze i można będzie ją bez kłopotu zdjąć. Obrać papryczkę i wypestkować. Pomidory sparzyć i obrać ze skóry. Ceb... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Jeżeli masz dodatkowe kilogramy w postaci tkanki tłuszczowej i ćwiczysz, a nie możesz ich spalić to może coś jest nie tak w diecie.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...