zupa z kimchi i tofu

zupa z kimchi i tofu

zupa z kimchi i tofu

Banalna i szybka w przygotowaniu. Ostra i sycąca. porcja na 3 – 4 osoby Składniki: kimchi 1 ziemniak 1/2 cebuli 3 – 4 ząbki czosnku kawałek wieprzowiny tofu sól cukier Czosnek posiekać w plasterki, cebulę w piórka, mięso pokroić na cienkie paseczki, ziemniaka i tofu w kostkę. W garnku rozgrzać olej, wrzucić czosnek, cebulę i kimchi. Przesmażyć, odsunąć na bok. Dodać mięso, zrumienić. Wszystko wymieszać i smażyć raem około 5 minut. Dodać ziemniaka, 1 l wody. Dodać sól i cukier do smaku. Gotować ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu stajnia gołębie od kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.