Przepis na : śniadanie
Dzisiaj oprócz tego, że podzielę się z Wami przepisem na pyszny domowy budyń z prawdziwą wanilią, to również zdradzę Wam kilka moich patentów na bycie bardziej "eko" w kuchni. To takie moje sposoby, które wprowadziłam w życie już dawno, jak i te nowe, które zadziałały od razu! Przede wszystkim bycie bardziej "eko" w kuchni to ograniczenie zużycia energii i wody. Wydawać by się mogło, że to dla każdego z nas jest bardzo oczywiste, ale w praktyce bywa różnie, bo jesteśmy wciąż przyzwyczajeni do swoich zachowań, które z ... czytaj dalej...
Zapraszam na bloga- http://smykwkuchni.blogspot.com/
kocham odkrywać nowe smaki, łączyć to co wydaje sie nie do połączenia, lubię smak słodko- kwaśny, połączenie oliwy z oliwek i octu balsamicznego z ciepłą bagietką, gotowanie ma sens tylko dla kogoś, a posiłek zawsze smakuje lepiej we dwoje...przy świecy ;-)