Prosta, rozgrzewająca zupa z mięsem mielonym i pieczarkami. Do tego papryka i ogórki konserwowe. Całość zabielona słodką śmietanką. Zupę zwykle robię na 2 dni i to właśnie drugiego dnia, kiedy smaki ładnie się połączą, zupa smakuje nam najbardziej. 500 g mielonego mięsa drobiowego 1 cebula 2 ząbki czosnku 2 czerwone papryki 300 g pieczarek brązowych 3-4 ogórki konserwowe 1,5 l bulionu 2 ziarenka ziela angielskiego 1 listek laurowy 1/3 szkl. śmietanki 30% mielona papryka słodka i ostra mielona kurkuma mielony ... czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...