Oj, jaki ten sernik wyszedł dobry. Wilgotny i delikatny. Z brzoskwiniami na wierzchu, które nadawały całości delikatności. Sernik z brzoskwiniami jest bardzo popularnym, przez wielu lubianym ciastem, a wersja budyniowa z pewnością warta jest uwagi. Oprócz budyniu w proszku, jaki zwykle dodaje się do masy serowej, twaróg miksujemy tutaj również z ugotowanym, przestudzonym budyniem. Kuszące? Mnie to zaintrygowało i nie żałuję, że zrobiłam. Spód: 300 g ciasteczek digestive 125 g masła Masa serowa: 1 kg twarogu ...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Trudno znaleźć idealny przepis na sernik i jak już wydaje nam się, że znaleźliśmy, bo upieczeniu ciasto opada.
Czytaj dalej...