Minimum składników, maksimum smaku! Tak mogłabym podsumować te drożdżowe bułeczki z natką i parmezanem. Jeżeli jesteście fanami drożdżowych smaków, zachęcam do przygotowania takich kręciołków. Sam kształt możecie wybrać dowolny. Ten konkretny, wybrany przeze mnie, kojarzył się mojemu mężowi w sprośny sposób, więc nie musi to być właśnie ten Ja chciałam po prostu zrobić coś innego Dodam też, że ciężko było mi opisać sposób przygotowania. Mam nadzieję, że jeśli zechcecie zrobić właśnie ten kształt, pomocne okażą ... czytaj dalej...
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Na każdej imprezie nie może zabraknąć dobrych drinków i smacznego jedzenia. Oczywiście najlepsze są szybkie przekąski, potocznie nazywane finger foods, jednak nie może też zabraknąć sałatek.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...