Bagietki faszerowane szynką parmeńską, rukolą i mozzarellą

Bagietki faszerowane szynką parmeńską, rukolą i mozzarellą

Bagietki faszerowane szynką parmeńską, rukolą i mozzarellą

Szukacie urozmaicenia w kuchni? Proponuję ser żółty zamienić na mozzarellę, zwykłą szynkę, na szynkę parmeńską, świeżego pomidora na takie suszone, z zalewy, zamiast zielonej sałaty wykorzystać rukolę, a kromkę chleba zastąpić bagietką…. i to taką wydrążoną;) Otrzymacie pyszną i niebanalną propozycję na śniadanie, kolację czy nawet imprezową przekąskę 2 bagietki kilka suszonych pomidorów ok. 200 g rukoli 2 kulki mozzarelli w zalewie 100-150 g szynki parmeńskiej 2 łyżki zielonego pesto (można zrobić z ruko... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaki Na Talerzu

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.