SERNIK Z KOZIEGO TWAROŻKU NA SPODZIE Z CIASTECZEK SPECULOOS Z PISTACJAMI

SERNIK Z KOZIEGO TWAROŻKU NA SPODZIE Z CIASTECZEK SPECULOOS Z PISTACJAMI

SERNIK Z KOZIEGO TWAROŻKU NA SPODZIE Z CIASTECZEK SPECULOOS Z PISTACJAMI

Przepis na : deser

Na stół wielkanocny proponuję Wam szybki i prosty w przygotowaniu sernik z koziego serka na spodzie z korzennych herbatników speculoos, ozdobiony niesolonymi pistacjami. Życzę Wam wszystkim radosnych i słonecznych Świąt Wielkanocnych!    Przygotowanie: 25 min. Chłodzenie: 4 godz. Pieczenie: 1h 05   Porcja dla 4-6 osób : ● 375 g koziego serka twarogowego ● 175 g herbatników korzennych speculoos ● 150 g płynnego miodu (+ do dekoracji) (lub syropu z agawy) ● 75 g masła ● 3 jajka ● 15 cl gęstej ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaki Francji współczesna kuchnia francuska

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Idealny sernik - co zrobić, by nie opadł i nie pękał

Trudno znaleźć idealny przepis na sernik i jak już wydaje nam się, że znaleźliśmy, bo upieczeniu ciasto opada.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.