QUINOA Z RODZYNKAMI I WINOGRONAMI

QUINOA Z RODZYNKAMI I WINOGRONAMI

QUINOA Z RODZYNKAMI I WINOGRONAMI

Przepis na : deser

Quinoa, rodzynki i winogrona z dodatkiem świeżej mięty to oryginalne połączenie smakowe, które może stanowić ciekawą, zdrową i smaczną przekąskę lub deser- wedle uznania. Zachęcam do spróbowania! Przygotowanie: 15 min Gotowanie: 15 min Chłodzenie : 1 godz. Dla 4-6 osób ● 130 g komosy ryżowej (quinoa) ● 60 g rodzynek ● 200 g czerwonych lub czarnych winogron ● 2 gałązki mięty ● sok z  ½ cytryny     ● 10 g  cukru waniliowego  Przygotowanie Ziarna komosy ryżowej wypłucz, zalej w g... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaki Francji współczesna kuchnia francuska

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.