CRÈME BRÛLÉE Z SUSZONYMI FIGAMI, MUSEM JABŁKOWYM I CUKREM CYNAMONOWYM

CRÈME BRÛLÉE Z SUSZONYMI FIGAMI, MUSEM JABŁKOWYM I CUKREM CYNAMONOWYM

CRÈME BRÛLÉE Z SUSZONYMI FIGAMI, MUSEM JABŁKOWYM I CUKREM CYNAMONOWYM

Przepis na : deser

Oryginalna propozycja crème brûlée, którą możecie przygotować na Święta Bożego Narodzenia lub na Nowy Rok, mimo iż odbiega znacznie od tradycyjnych świątecznych deserów. W przeciwieństwie do tradycyjnej crème brûlée, tej nie trzeba przygotowywać w indywidualnych kokilkach, lecz np. w formie do keksu. Jest lekka i posiada subtelny smak. Życzę wszystkim pięknych, rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia oraz cudownego Nowego Roku 2019! Przygotowanie: 30 min Pieczenie: 30 min Dla 4 osób ● 250 ml mleka ● 150 ml śmiet... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaki Francji współczesna kuchnia francuska

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.