Piersi z kurczaka nadziewane gorgonzolą w sosie śmietanowo – paprykowym
Piersi z kurczaka nadziewane gorgonzolą w sosie śmietanowo – paprykowym
Upały doprowadziły do tego, że na ten czas zaprzestałam używać piekarnika. Nie chcę dodatkowo podnosić temperatury w domu. Jest godzina 9 a na dworze już 24 stopnie. Chyba zmęczyły mnie już upały. Na dzisiaj proponuję piersi z kurczaka nadziewane i oczywiście nie pieczone ale duszone w sosie. Składniki: 6 pojedynczych filetów z kurczaka ( raczej małych ) 150 gram sera gorgonzola Czerwona słodka papryka Mały pęczek natki pietruszki 400 ml śmietany 18% Sos paprykowy ( ze słoika, publikowany na blogu ) ½ papryki c... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Smaki Ewy
Autor
Ewa Górska
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
papryka, sosy, sos paprykowy, mięso, kurczak, ser, siekane, słoik, pierś, polędwiczka, polędwiczki, piersi, filet z kurczaka, nadziewana pierś z kurczaka , dania mięsne, pierś z kurczaka, pierś kurczaka, sos do kurczaka, kurczak pieczony, mięso duszone, kurczak z serem, kurczak z papryką , polędwiczki w sosie, sos serowy, dania z piersi kurczaka, dania z kurczakiem, mięsa pieczone, sos mięsny
Inne przepisy z Smaki Ewy
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję