Masło czosnkowe

Masło czosnkowe

Masło czosnkowe

 Masło czosnkowe przydaje się nie tylko do śniadania I chrupiącej bułki- rewelacyjnie sprawdza się przy grillu- do wszelkiego rodzaju mięs I nie tylko :) . A ponieważ czas grilowania zbliża się wielkimi krokami- warto je przygotować I mieć w zapasie w zamrażalce. Zrobienie zajmuje chwilkę, a podnosi walory smakowe potraw.Zaczynamy:  Składniki:120 gr masła2 ząbki czosnkunatka pietruszki (swieża lub suszona )Wykonanie:Wszystkie składniki misujemy razem ( miksujemy blenderem ). Przed podaniem moż... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaki Edyty

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Paulina Urbańczyk, 23 marca 2014 14:43:46

Ooo chciałam zrobić takie masełko :) !

Edyta B, 23 marca 2014 18:42:43

Uwielbiam takie masło do mięsa z grila I pieczonych ziemniaków, pyszotka :)

Magda, 23 marca 2014 22:26:18

Uwielbiam wszystko, co czosnkowe! Chlebek posmarowany takim masełkiem i zapieczony w piekarniku- niebo w gębie!

Edyta B, 23 marca 2014 22:54:53

Zgadzam sie z Toba w 100% , ja robie bagietke w piekarniku z maslem czosnkowym- tez niebo w gebie :)