Masło czosnkowe przydaje się nie tylko do śniadania I chrupiącej bułki- rewelacyjnie sprawdza się przy grillu- do wszelkiego rodzaju mięs I nie tylko :) . A ponieważ czas grilowania zbliża się wielkimi krokami- warto je przygotować I mieć w zapasie w zamrażalce. Zrobienie zajmuje chwilkę, a podnosi walory smakowe potraw.Zaczynamy: Składniki:120 gr masła2 ząbki czosnkunatka pietruszki (swieża lub suszona )Wykonanie:Wszystkie składniki misujemy razem ( miksujemy blenderem ). Przed podaniem moż... czytaj dalej...
Uwielbiam takie masło do mięsa z grila I pieczonych ziemniaków, pyszotka :)
Uwielbiam wszystko, co czosnkowe! Chlebek posmarowany takim masełkiem i zapieczony w piekarniku- niebo w gębie!
Zgadzam sie z Toba w 100% , ja robie bagietke w piekarniku z maslem czosnkowym- tez niebo w gebie :)