Kokosowe ciasteczka z polewą czekoladową

Kokosowe ciasteczka z polewą czekoladową

Kokosowe ciasteczka z polewą czekoladową

 Dzisiaj podaję przepis na wykorzystanie białek . Często zostają nam białka I nie wiemy co z nimi zrobić - miłośników wiórek kokosowych , ucieszy na pewno ten przepis pochodzący z ksiąki Davida Lebovitza z małymi zmianami :) Ciasteczka są nieziemsko pyszne I rozpływają się w buzi :)Zaczynamy: Składniki:200 gr wiórek kokosowych250 gr cukru30 gr mąki4 białka1 łyżka miodu1/4 łyżeczki soli1 łyżeczki aromatu waniliowego  Wykonanie:Wiórki, mąka, cukier, miód białka I sól mieszamy w garnku na małym gazi... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaki Edyty

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Ciasta na Wielkanoc. Najlepsze przepisy!

Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.

Czytaj dalej...

Idealne ciasto drożdżowe

Co zrobić aby ciasto drożdżowe było idealne?

Czytaj dalej...

Autor

SmakiEdytySmakiEdyty

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

polewa czekoladowa, czekoladowa, polewa, czekoladowe ciasteczka , pieczenie, miód, mąka, kokosowe, ciasteczka, ciasteczka kokosowe, ciastka , cukier, ciasto, ciasto z białek , ciastka kokosowe, ciasto kokosowe, ciasto czekoladowe, ciasta czekoladowe, ciasteczka waniliowe, pyszne ciasto, ciasta z masa, ciasto z masa, kulki w cieście

Inne przepisy z Smaki Edyty

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Magda, 2 kwietnia 2014 23:38:28

Jejciu! Uwielbiam wszelkie kokosanki :-)) Zrobiłaś mi smaka i będę musiała teraz zrobić :D Ja chyba zostawię je takie czysto kokosowe!

Edyta B, 3 kwietnia 2014 01:02:37

Sa przepyszne, I mozesz je zostawic na czysto 😊 . Znikaja szybko ...😊

babka z rodzynkiem, 3 kwietnia 2014 01:49:00

Bardzo fajne ciasteczka! Uwielbiam kokosanki, a z dodatkiem czekolady muszą być pyszne:-)

Edyta B, 3 kwietnia 2014 13:39:06

Sa przepyszne I warto je zrobic :)