Sernik kajmakowy (gotowany)

Sernik kajmakowy (gotowany)

Sernik kajmakowy (gotowany)

Przepis na : deser

Dzień dobry Jak tam Wasze brzuszki po Wigilii i pierwszym dniu Świąt? Jeśli już zdążyliście zjeść wszystkie pyszne ciasta, które upiekliscie na Święta, to proponuję przyrządzić ten mega łatwy i bardzo smaczny sernik gotowany. Przygotowanie tego sernika zajmie Wam dosłownie kilkanaście minut, a pałaszowanie sprawi dużo radości Składniki: – 1kg sera (używam sera z wiaderka z firmy Piątnica) – 1 puszka kajmaku (510g) – 200g miękkiego masła – 2 jajka – 2 budynie o smaku toffi Doda... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaki Armine

Warto przeczytać

Ciasto „Trzy Szklanki”. Każdy Kawałek Rozpływa Się W Ustach. Genialnie Prosty I Szybki Przepis.

Przepisów jest bardzo wiele, w każdym domu króluje inne ciasto. Chciałabym przedstawić wam przepis na ciasto, które bardzo często nazywa się Trzy szklanki. Ciasto jest bardzo proste i pyszne, a przepis prosty, nawet amator cukierniczy sobie z nim poradzi.

Czytaj dalej...

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Ciasta na Wielkanoc. Najlepsze przepisy!

Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.

Czytaj dalej...

Idealny sernik - co zrobić, by nie opadł i nie pękał

Trudno znaleźć idealny przepis na sernik i jak już wydaje nam się, że znaleźliśmy, bo upieczeniu ciasto opada.

Czytaj dalej...

Autor

ArmiArmi

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

sernik, ciasto, herbatniki, ciasteczka, tarta, ciastka , desery, bułki, deser, kajmak, bez pieczenia, ciasta z masa, ciasto bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, łatwe ciasto, sernik pieczony, sernik bez pieczenia, sernik z wiaderka, sernik z budyniem, ciasto z orzechami, ciasto na herbatnikach, jajka na święta, masło orzechowe, ciastka orzechowe, tarta na słodko

Inne przepisy z Smaki Armine

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.