Latem, kiedy możemy zrobić ogórki małosolne, często robię surówki z ich użyciem. Nadają im niesamowitego aromatu i smaku świeżości. Najbardziej lubię ogórki małosolne, które dopiero zmieniają kolor. To one pachną najładniej. A co mam dla Was? Kolorową, pachnącą surówkę z pomidorów, ogórków świeżych i ogórków małosolnych. Skusicie się? Zachęcam również do przeczytania przepisu na ogórki małosolne . Składniki: 3 zwykłe pomidory lub około 14 koktajlowych 2 -3 świeże, małe ogórki gruntowe 2 -3 m... czytaj dalej...
Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...Większość ludzi ślepo wierzy w mity gdzieś tam zasłyszane, a nie skupia się nad ich sensem. Postaramy się odpowiedzieć jak to jest z ogórkiem i pomidorem, łączyć czy nie?
Czytaj dalej...