Sajgonki z farszem mięsno - warzywnym

Sajgonki z farszem mięsno - warzywnym

Sajgonki z farszem mięsno - warzywnym

Dzisiaj zapraszam na danie kuchni azjatyckiej. Sajgonki z farszem mięsno - warzywnym, podane z pikantnym sosem słodko- kwaśnym. Sajgonki wyszły pyszne.  Z pikantnym sosem słodko- kwaśnym  smakowały nieziemsko :) Składniki na farsz (na 12 sajgonek): 50 g makaronu ryżowego 4 suszone grzyby mun 1 marchew 1 cebula czerwona 2 ząbki czosnku 3 łyżki oliwy z oliwek 150 g mielonej karkówki 2 łyżki jasnego sosu sojowego pieprz sól do smaku Pozostałe składniki: papier ryżowy olej rzepakowy do smażenia sajgon... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smak mojego domu

Autor

Agade

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

grzyby, sosy, makarony, makaron, marchewka, mielone, mięso, karkówka, makaron z patelni, przekąski, sos do makaronu, sos z grzybów , makaron smażony, karkówka w cebuli, dania z makaronem, gotowana marchewka, mięso mielone, dania bez mięsa, dania na gorąco, drugie danie

Inne przepisy z Smak mojego domu

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.