Pikantne migdały z piekarnika, to przekąska idealna na imprezki lub do piwa. Składniki: 200 g blanszowanych migdałów (polecam Skworcu ) 3 łyżki oliwy 1 płaska łyżeczka soli 1/2 płaskiej łyżeczki papryki ostrej 1 płaska łyżeczka papryki słodkiej 3 duże ząbki czosnku, przeciśnięte przez praskę Wykonanie: Migdały polewamy oliwą i dokładnie z nią mieszamy. Dodajemy przyprawy i ponownie dokładnie mieszamy. Naczynie żaroodporne wykładamy papierem do pieczenia. Wykładamy do niego migdały. Migdały pieczemy w 200 stopnia... czytaj dalej...
Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...Dieta cebulowa, trwa zwykle od 2 do 3 tygodni, jest dietą odchudzającą przeznaczoną dla osób dorosłych. Podstawą diety są warzywa cebulowe. Cebula, por, szczypior oraz czosnek.
Czytaj dalej...