Pieczarki faszerowane mięsem

Pieczarki faszerowane mięsem

Pieczarki faszerowane mięsem

Pieczarki faszerowane mięsem to kolejne danie idealne na imprezy. Przygotowane wcześniej, wystarczy w odpowiedniej chwili włożyć do piekarnika na pół godziny. Podane z ryżem stanowią pyszne danie obiadowe :) Składniki: 12 dużych pieczarek 1 mała cukinia 1 mały pomidor 1 mała cebula 2 ząbki czosnku oliwa pół płaskiej łyżeczki lubczyku pół czubatej łyżeczki majeranku pół czubatej łyżeczki słodkiej papryki szczypta chili sól pieprz 100 g mielonej karkówki Wykonanie: Z umytych pieczarek wycinamy ogonki. Do naczynia ż... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smak mojego domu

Autor

Agade

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pieczarki, cukinia, mięso, papryka, mielone, impreza, dania obiadowe, karkówka, ryż, warzywa na patelnie, mielone pieczarki, pieczarki z ryżem, karkówka w cebuli, mięsa pieczone, ryż z warzywami, cukinia faszerowana, mięso mielone, mielone z warzywami, papryka faszerowana, pieczeń z mięsa mielonego, pieczona karkówka, karkówka pieczona, pieczeń z mielonego

Inne przepisy z Smak mojego domu

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.