Jeśli lubicie wilgotne, mięciutkie muffinki, to te, z ananasem, uznacie za idealne. Wnętrze delikatne, wilgotne i bardzo aromatyczne dzięki ananasowi i skórce cytrynowej. Wierzch chrupiący, dzięki posypce z brązowego cukru i migdałów. Do ich wykonania wystarczą: 5 minut czasu wolnego, dwie miski i widelec. Czego chcieć więcej? :) Muffinki u piekłam w papilotkach od PapilArt . Składniki muffinek (16 małych babeczek): 220 g mąki pszennej (typ 500) 50 g płatków owsianych błyskawicznych 140... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...