Śródziemnomorskie tortille z hummusem, warzywami i fetą to doskonały pomysł na szybki obiad. Dzięki mrożonce warzywnej ( cebulka, papryka, pomidory i cukinia) unikamy krojenia warzyw i dzięki temu możemy mieć gotowy obiad w niecałe pół godziny. Tortille się świetnie przechowują w lodówce, ale też są idealne jako danie na wynos oraz do szkoły. Można je zjeść na ciepło, podsmażone krótko przed podaniem ale świetnie też smakuję na zimno. Tortilla z hummusem, warzywami i fetą 5 tortilli 1 opakowanie mieszanki węgier... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...