Dziś przepis na danie konkretne, w sam raz na grudzień i zimną pogodę. Fasola zapiekana w pomidorach, z kiełbasą i jarmużem. Fasola a właściwie fasole - bo jest tu ich trzy rodzaje plus ciecierzyca. Rozgrzewające, sycące zimowe danie na powitanie grudnia. Fasola zapiekana z kiełbasą i jarmużem Składniki: 2 puszki mieszanki fasoli (3 rodzaje) 1 puszka ciecierzycy 4 kiełbasy śląskie Morliny 1 łyżka oleju 1 cebula 1 marchewka 2 ząbki czosnku 500 ml passaty pomidorowej 1 łyżka przecieru pomidorowego... czytaj dalej...
Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...