Druga, jeszcze lepsza wersja uwielbianych przez dzieci biszkoptów. Dzisiejsze są z ksylitolem z prawdziwą wanilią i dodatkiem mąki ryżowej (wyszły bardziej chrupiące niż z samą mąką orkiszową). Smakują jak biszkopty sklepowe a są od nich dużo zdrowsze. Polecam, nie tylko dla dzieci ;-)Składniki:- 3 średniej wielkości jajka (u mnie wiejskie ale myślę iż wielkość"M")- 3 łyżki ksylitolu z prawdziwą wanilią (lub cukru waniliowego)- 3 łyżki mąki orkiszowej białej (u mnie 70g)- 2 łyżki mąki ryżowej pełnoziarn... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...