Biszkopt idealny, w wersji pszennej. Do swoich biszkoptów nigdy nie dodaję proszku do pieczenia i mąki ziemniaczanej, dzięki temu są super puszyste i wilgotne (praktycznie nie trzeba ich niczym nasączać). Dzisiejszy jest na mące pszennej, piekłam go bowiem dla córki na imprezę, a że nie zamieszczałam jeszcze przepisu na jasny biszkopt, pozwoliłam sobie wykorzystać właśnie ten. Mój był z cukrem trzcinowym (z braku zwykłego), można dodać także ksylitol lub zwykły biały cukier. Przy biszkoptach mam jed... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Poniżej przedstawiony zostaje przepis na idealny biszkopt, które jest jednym z najdelikatniejszych ciast.
Czytaj dalej...