ZAPIEKANKA z podwójnym mięsem i kapustą kiszoną

ZAPIEKANKA z podwójnym mięsem i kapustą kiszoną

ZAPIEKANKA z podwójnym mięsem i kapustą kiszoną

 Dwa rodzaje mięs, mielone wieprzowe i gotowane drobiowe, do tego kapusta kiszona. Doskonałe na obiad, kolację i drugie śniadanie do pracy. Wyrób z typu ZERO WASTE, czyli czyszczenie lodówki.    Ciasto : mąka pszenna 200 g drożdże 10 g + szczypta cukru miękkie masło lub margaryna 50 g śmietana 18 % 50 g 1 jajko gałka muszkatołowa, ziele angielskie, tymianek spora szczypta soli Nadzienie : mięso mielone 420 g mięso z ugotowanego udka drobiowego 100 g kapusta kiszona 50 g 1 średnia czerwona cebula ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Smaczne moje

Autor

KORAL

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasto, mięso mielone, bułki, tarta, kapustą, kapusta kiszona, śniadania, zapiekanka, zapiekanki, kurczak, udka , obiad, kolacja, zapiekanka z kurczakiem, udka z kurczaka, pieczone udka

Inne przepisy z Smaczne moje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.