Przepis na : obiad
Niesamowity zapach , intensywny kolor i smak pieczonego kurczaka. Często wracam do tego przepisu. Idealny rosół na niedzielny obiad. 2 udka kurczaka, 2 skrzydełka mleko w proszku marchewka, pietruszka , kawałek selera 1 mała cebula sól. pieprz świeże oregano i majeranek Po umyciu i wysuszeniu mięsa, obsypujemy je mlekiem w proszku. Wstawiamy w blaszce do piekarnika (180-200 C) aż nabierze brązowego koloru , podlewamy odrobiną wody. W zależności od tego jak bardzo podpieczemy mięso zmieni się nam kolor r... czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...