Przepis na : śniadanie
Lubię takie śniadaniowe mieszanki - jadam je najchętniej z kefirem, maślanką albo jogurtem naturalnym. Na rynku jest dość duży wybór gotowych tego rodzaju produktów, ale nie mam swojego ulubionego. Wolę zrobić coś takiego w domu bo to łatwe a można dodać więcej tego składnika, który się najbardziej lubi.Sposób na granolę z przecierem jabłkowym znalazłam wiele lat temu w jakimś piśmie kobiecym i stosuję od tamtego czasu bo uważam, że to doskonały pomysł - mieszanka nie jest mocno słodka bo dodaję mniej miodu a... czytaj dalej...
Lubię gotować, ale nie sterczeć godzinami przy garach. Moja kuchnia to dania domowe, smaczne i apetyczne. Poza gotowaniem interesuję się wszystkim co dotyczy grzybów.
Masz rację, domowa najlepsza. Można kombinować e składem i dodatkami. I wiemy, co dokładnie jest w środku :)pozdrawiam
dokładnie tak - ja zwykle robię po prostu przegląd szafek kuchennych i dodaję takie owoce czy orzechy jakie akurat mam :)
odkąd poznałam smak domowej granoli to żadna inna już mi nie smakuje :)fantastycznie dobrane smaki :)
wrzuciłam akurat to co miałam - końcówki orzechów i owoców. Fajne jest to, że można sobie skład dowolnie modyfikować :)
wygląda wyśmienicie, wypróbuje ze swoim chłopakiem:) zapraszam do mnie http://weronikarudnicka.pl/