Upiekłam pachnące, pyszne bułeczki. Są puszyste, mięciutkie i mają piękny kolor dzięki dodatkowi pomidorów. Smakują mi same, ale będą dobrą podstawą kanapek z serem czy wędliną. Mam nadzieję, że Wam też będą smakowały. Przepis powstał na bazie receptury od Pawła chociaż po moich kombinacjach nie bardzo są podobne do oryginału :) Bułeczki piekliśmy w ramach wspólnej akcji blogerów "Wypiekanie na śniadanie" Zobacz też przepis na Bułeczki czosnkowo-ziołowe ROZWIŃ I CZYTAJ DALEJ... czytaj dalej...
Lubię gotować, ale nie sterczeć godzinami przy garach. Moja kuchnia to dania domowe, smaczne i apetyczne. Poza gotowaniem interesuję się wszystkim co dotyczy grzybów.
Mmm, wygląda i zapewne smakuje przepysznie muszę spróbować coś takiego upichcić.
zrobienie domowych bułeczek nie jest trudne - wymaga tylko nieco cierpliwości przy wyrabianiu ciasta
Iza, pięknie wyszły Twoje bułeczki. Dodatek pomidorów nadał im pięknej barwy. Dodatek czosnku i bazylii - uwydatnił smak. Dziękuję za wspólne pieczenie. Danusia :)
Rewelacyjnie wyglądają te bułeczki :) Dziękuję za wspólne pieczenie :) Pozdrawiam
Dziękuje za wspólne pieczenie :) bułeczki wyglądają bardzo smacznie :)